Arthaus distribuerer Hør her'a! main image

Arthaus distribuerer Hør her'a!

Arthaus er stolt distributør av Kaveh Tehranis nye storfilm Hør Her’a!.

12. august 2022

Filmen, som spilles inn i disse dager, er basert på den suksessfulle boka ved samme navn, og produseres av Motlys i samarbeid med Viaplay og arthaus. Hør her’a! skal bli en energisk, varm og raus film om identitet, klasse og familie. Kaveh Tehrani debuterer som spillefilmregissør med filmen som har forventet premiere høsten 2023. 


Les VGs sak om filmen.


15 år gamle norsk-pakistanske Mahmoud fra Groruddalen har akkurat blitt ferdig med ungdomsskolen og er klar for to måneder med sommerferie. Det eneste problemet er at han er uten sommerjobb, penger eller noe å finne på. Når onkelen hans kommer på besøk fra Pakistan, må Mahmoud stille opp og vise ham alt Oslo har å by på.


Samtidig betror lillebroren Ali seg til ham med en svært personlig hemmelighet, noe som gjør at Mahmoud blir satt på sitt livs største prøve for å holde familien samlet og ta vare på sitt yngre søsken. 


Historien er basert på Gulraiz Sharif kritikerroste roman med samme navn, som kom ut på Cappelen i 2020 og ble blant annet belønnet med Debutantprisen for barne- og ungdomslitteratur. Boken er i tillegg solgt til flere land, og var Deichmans mest utlånte bok i 2021.

Vi digger Hør her'a!, og gleder oss til å dele nyheter om filmen med dere i tiden som kommer. 

Arthaus distribuerer Hør her'a! main image