Fire fantastiske filmer til Arthaus fra Cannes main image

Fire fantastiske filmer til Arthaus fra Cannes

Arthaus har sikret seg fire fantastiske filmer fra Cannes filmfestival, som alle konkurrerer om Gullpalmen i morgen, lørdag. 28. mai.

27. mai 2022

Vi gleder oss stort til å presentere disse fire filmene for dere!


De fire filmene er:

Gullpalme-favoritten Decision to Leave av Oldboy og Kammerpiken-regissør Park Chan-wook. Dette er et fremfragende, intrikat noir mysterium signert den sørkoreanske mesterenBelgiske Lukas Dhonts hjerteknuser Close, om det nære vennskapet mellom to 13 år gamle gutter. Det rørende franske, familiedramaet Mother and Son av Léonor Serraille, om alenemoren Rose og hennes to sønner, Ernest og Jean, som kommer fra Elfenbenskysten til Frankrike på 1980-tallet. Og til sist, svenske Tarik SalehBoy from Heaven, med Fares Fares i en sentral rolle. Boy from Heaven forteller om en ung student på det prestisjetunge muslimske universitetet Al-Azhar i Kairo, som blir en brikke i maktkampen mellom religiøse og sekulære krefter når en ny Grand Imam skal utnevnes. 


Filmenes norske titler og kinopremierer er ikke avklart på nåværende tidspunkt.Fire fantastiske filmer til Arthaus fra Cannes main image