Siste nytt Se alle
Arthaus 30 + 3KT = Utekino 	 image
Arthaus 30 + 3KT = Utekino
Tilbring sommerkveldene ute på 3KT i Oslo med gamle og nye arthaus-favoritter
21.6.22

Vi blir 30 år og tar bursdagsfesten på 3KT. Det feires med gratis utekino hver søndag gjennom hele sommeren. Vi viser hele 12 av våre filmer, alt fra Céline Sciammas «Portrett av en kvinne i flammer» til Jonah Hills skatefilm «Mid90s» til Wim Wenders vakre dokumentar «Jordens salt» og mye mer.

Aftersun til Arthaus image
Aftersun til Arthaus
Det er med stolthet vi kan meddele at Arthaus sikrer distribusjon av årets store festivalfavoritt fra Cannes: Aftersun av skotske Charlotte Wells, med Paul Mescal (Normal People) og nykommeren Frankie Corio i hovedrollene.
31.5.22

Aftersun er en imponerende debutfilm fra Wells, og ble fort en favoritt i Cannes, både hos anmeldere og publikum.

Fire fantastiske filmer til Arthaus fra Cannes image
Fire fantastiske filmer til Arthaus fra Cannes
Arthaus har sikret seg fire fantastiske filmer fra Cannes filmfestival, som alle konkurrerer om Gullpalmen i morgen, lørdag. 28. mai.
27.5.22

Vi gleder oss stort til å presentere disse fire filmene for dere!


De fire filmene er:

Gullpalme-favoritten Decision to Leave av Oldboy og Kammerpiken-regissør Park Chan-wook.

Ukas premiere: En uimotståelig iransk roadtrip! image
Ukas premiere: En uimotståelig iransk roadtrip!
Panah Panahis fabelaktige debutfilm Veien videre er en bittersøt roadtrip som har vunnet publikums hjerter hvor enn den er blitt vist. Nå er filmen klar for norske kinoer!
29.4.22

Se her for visningssteder og tider.


Vi møter en familie i en bil på landeveien ut av Teheran; mor, far, storebror, lillebror (en urokråke og storsjarmør) og deres syke hund.

Arthaus distribuerer Kogonadas After Yang image
Arthaus distribuerer Kogonadas After Yang
Arthaus er stolt distributør av Kogonadas nydelige, lavmælte sci-fi-drama After Yang, med Colin Farrell og Jodie Turner Smith i hovedrollene. After Yang får norsk kinopremiere 12. august.
21.4.22

After Yang er en film med et AI-sentrert premiss, men som dypest sett handler om menneskers eksistensielle kriser. Det er en film om familie, om tap og om veien videre. Den handler om livet, og om hva det vil si å være levende:

Se alle