ÅRETS UTEKINO PÅ ST.HANSHAUGEN

For tiende året på rad inviterer vi til en magisk filmkveld på St. Hanshaugen. Siden vi også feirer 20 år som filmdistributør i år blir denne visningen en bursdagsfeiring sammen med vårt trofaste kinopublikum i Oslo. Fredag 24. august klokka 20.45 viser vi den franske kortfilmklassikeren Den røde ballongen og like etter Aki Kaurismäkis uforglemmelige Mannen uten minne. Det blir en liten pause mellom filmene. Arrangementet er ferdig litt over 23.00.

 

Panorama 2 copy.jpg 

Følg arrangementet på Facebook for siste oppdateringer!

 

Den røde ballongen varer i 35 min og passer for barn i alle aldre. Mannen uten minne varer i 1 t 37 min og har aldersgrense 11 år. Begge filmene har norske tekster. Vi viser selvsagt på god gammeldags 35mm-kinofilm for ekte filmfølelse og kvalitet.

 

Mannen uten minne ble en braksuksess på kino i 2002. En vakker og rørende kjærlighetsfortelling med Aki Kaurismäkis skrudde humor og stil. Les mer om filmen her.

 

Den røde ballongen er fra 1956. Vi relanserte den i nye kopier på kino i 2009. Den regnes som en av filmhistoriens klassikere, men er fremdeles en uoppdaget skatt for mange. Les mer om filmen her.

 

Arthaus utekino 1 copy.jpg 

 

Litt praktisk info:

 

- Husk å ta med varme klær og sitteunderlag.

 

- Det er lurt å være ute i god tid for å sikre seg plass.

 

- Vi kjører film uansett vær.

 

- Det blir enkel servering på stedet - vafler, kaffe, popcorn, brus og litt smågodt.

 

Arrangementet er støttet av Norsk filminstitutt, Bydel St. Hanshaugen, Film&Kino og Oslo kommune.